Podrobnosti o izdelku

EXCEL Kabel bakreni cat 7a S/FTP 500m rumen B2ca

531,18

Šifra: 190-910 Kategoriji: ,

Excel Cat7a, zaščiten s kablom S/FTP LSOH S-Foil CPR Euroclass Dca, zasnovan in izdelan tako, da izpolnjuje in presega standarde ISO, CENELEC in TIA ter je dobavljen na 500 m kolutih. Popolnoma zaslonjen (S/FTP) kabel Excel Cat 7A dvigne zmogljivosti bakrene infrastrukture na novo raven. To zagotavlja zmogljivost povezave Class FA Category 7a na razdaljah do 90 metrov, ki podpira aplikacije, vključno z 10GBASE-T, 10 Gigabit Ethernet.

Excel Cat7a, zaščiten s kablom S/FTP LSOH S-Foil CPR Euroclass B2ca, zasnovan in izdelan tako, da izpolnjuje in presega standarde ISO, CENELEC in TIA ter je dobavljen na 500 m kolutih. Popolnoma zaslonjen (S/FTP) kabel Excel Cat 7A dvigne zmogljivosti bakrene infrastrukture na novo raven. To zagotavlja zmogljivost povezave Class FA Category 7A na razdaljah do 90 metrov, ki podpira aplikacije, vključno z 10GBASE-T, 10 Gigabit Ethernet.

Vsak kabel je sestavljen iz dveh sklopov dveh parov, ki sta ovita skupaj v “S” konfiguracijo z visokokakovostnim, močnim trakom iz aluminijaste/poliestrske folije, ki zagotavlja zaslon za vsak par. Konfiguracija folije “”S” zagotavlja ločitev parov, kar zagotavlja zmogljivost.

Posamezni pari so nastavljeni na različne dolžine polaganja, da se zagotovi optimalno delovanje. Te se nato zavijejo v drugo celotno folijo.

  • Polni bakreni kabel Cat7a pri 1000Mhz
  • S/FTP
  • S folijo zaščiteni pari
  • Barva zunanjega plašča rumena
  • Euroclass -B2ca-s1a-d1-a1

https://excel-networking.com/catalogue/product/190-910

https://documents.excel-networking.com/datasheets/190-910

Površina prevodnika:

AWG23

Kategorija kabla:

Cat7A

Skupno število jeder:

8

Navojni element:

pari

Specifikacija izolacije jedra:

PE

Oplet:

S/FTP

Barva

Rumena

Dolžina

500m

Nobeno mnenje še ni bilo oddano.

Ocenite “EXCEL Kabel bakreni cat 7a S/FTP 500m rumen B2ca”