Podrobnosti o izdelku

EXCEL Kabel bakreni cat 6a U/FTP S/FOIL, 500m črn zunanji

428,46

Šifra: 100-980 Kategoriji: ,

Excel Cat6a kabelsko zaščiten U/FTP PE S-Foil zunanji razred Fca je zasnovan in izdelan tako, da izpolnjuje in presega standarde ISO, CENELEC in TIA ter je dobavljen na 500 m kolutih. Oklopljen (U/FTP) kabel Excel Cat 6A dvigne zmogljivosti bakrene infrastrukture na nove ravni. To zagotavlja zmogljivost povezave Class EA/Agmented Category 6 na razdaljah do 90 metrov, ki podpira aplikacije, vključno z 10GBASE-T, 10 Gigabit Ethernet.

Na voljo po naročilu

Excel Cat6a zaščiten U/FTP PE S-Foil zunanji razred Fca je zasnovan in izdelan tako, da izpolnjuje in presega standarde ISO, CENELEC in TIA ter je dobavljen na 500 m kolutih. Oklopljen (U/FTP) kabel Excel Cat 6A dvigne zmogljivosti bakrene infrastrukture na nove ravni. To zagotavlja zmogljivost povezave Class EA/Agmented Category 6 na razdaljah do 90 metrov, ki podpira aplikacije, vključno z 10GBASE-T, 10 Gigabit Ethernet.

Vsak kabel je sestavljen iz dveh sklopov dveh parov, zavitih skupaj v “S” konfiguracijo z visokokakovostnim, močnim trakom iz aluminijaste/poliestrske folije, ki zagotavlja zaslon za vsak par. Konfiguracija folije “”S” zagotavlja ločitev parov, kar zagotavlja zmogljivost. Posamezni pari so nastavljeni na različne dolžine polaganja, da se zagotovi optimalno delovanje.

  • Polni bakreni kabel Cat6a
  • U/FTP Brez splošnega pregleda
  • S folijo zaščiteni pari
  • Barva zunanjega ovoja Črna
  • Razred reakcije na ogenj po EN 13501-6: Fca
  • Prevodniki velikosti 23 AWG
  • Izpostavljenost UV preizkušena v skladu z ASTM G154 in G155

https://excel-networking.com/catalogue/product/100-980

https://documents.excel-networking.com/datasheets/100-980

Površina prevodnika:

gola

Premer vodnika:

0,56 mm

Kategorija prevodnikov:

Razred 1 = trdni

Skupno število jeder:

8

Navojni element:

pari

Specifikacija izolacije jedra:

PE

Nobeno mnenje še ni bilo oddano.

Ocenite “EXCEL Kabel bakreni cat 6a U/FTP S/FOIL, 500m črn zunanji”